16 Şubat 2010 Salı

uyku sayıklamaları volume 2


bu sayıklamayı nedense ingilizce yazmışım, siz sevgili okuyucularım için (insert cricket noise here) türkçeye çeviriyorum.

"- köktendinciler: köktendinci yahudiler, köktendinci hıristiyanlar, köktendinci müslümanlar. zina saydığı için kadınlarla tokalaşmayan insanlar. kafasını örtmeyen kadınları orospu olarak kabul eden insanlar. başka insanları canlı canlı yakan insanlar. tanrının inancımızı sınamak için dinazor fosillerini yerleştirdiğine inanan insanlar.

- faşistler: daha sulandırılmış tabiri için (bkz. milliyetçiler). öldürün onları. istisnalar yok.

- sokaklarda para veya uyuşturucu için adam öldüren insanlar.


- köküne kadar yozlaşmış güç manyağı kapitalistler. pazarlama ve reklamcılıktaki insanlar. 11 eylül'ü, pearl harbour'u vs. düzenleyenler.

- askeri yetkililer. savaştan kazanç sağlayan insanlar.

- savaş delisi insanlar. "ulu bir amaç" için savaşta ölmeye hazır insanlar. onlara bir iyilik yapın.

bunlar sanırım herkesin üzerinde uzlaşabileceği insanlar. fakat malesef yeterli değil. bu bahsettiğim insanlar toplasan toplasan 2 milyar eder. kalan 3 milyar insan da değiştirilemez gerizekalılıklarına, mantıklı, akıllı ve düşünebilen insanlara dönüşememelerine dayanarak elenecekler. tabii ki, eğer bunu başarırsak, oturup da hayatımıza devam etmeyeceğiz. insanlığın geri kalanı dünyanın çeşitli yerlerine dağılıp, hastalara, fakirlere ve açlara yardım edecekler. toprağı, ona sahip olabileceğimiz, ya da üzerine alışveriş merkezi kurabileceğimiz bir şey olarak görmeyeceğiz. bugün sahip olduğumuz sağlıklı teknolojiyle istediğimiz yere gitmekte özgür olacağız, kendi yemeğimizi pişireceğiz, ve kendi kıyafetlerimizi dikeceğiz. sanat yapacağız, şarkı söyleyeceğiz, dans edeceğiz, dünyayı özgürce dolaşacağız, içimizde fethetme ya da öldürme arzusu olmadan, öldürülme korkusu olmadan, kıskanmadan, açgözlü olmadan. belki o zaman, yıldızları seyre dalacağız ve bu küçük mavi gezegendeki varoluşumuzu sorgulayacağız."

bunları yazmışım. şimdi wikipedia'dan baktım (sanki çok güvenilir bir kaynak), hıristiyanlarla müslümanları toplasan 3.1-3.6 milyar arası insan yapıyor. bunlardan kağıt üzerinde müslüman olanları çıkarsan geriye 2,5 milyar insan kalır mı dersiniz? hadi tüm dini manyaklar semavi dinlerden olmak zorunda da değil, yukarıdaki listedeki diğerlerini de eklesen 3 milyar insan rahat olur bence. amacımız 5 milyar insandı. toplamda 6.8 var, 3 çıkarsan 3.8 kalır. yeterli değil, ama insanların rahat edeceği kesin.

bi de makaledeki "see also" bölümünün ilk maddesi "birth control" abi jslkdfjlsdkfjslkdfjl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder