18 Şubat 2014 Salı

bırıksını ırıspı çıcığı.


selam, uzun bir süre ana sayfayı açınca "erojen bölge" kelimelerine maruz kaldınız, özür dilerim; hemen düzeltiyorum.

geçen gün zenginin biri 13 yaşındaki çocuğuna yat almış. videoyu açıp izlemedim. "başkalarıının adına utanmak" duygusunu çok yoğun olarak yaşayan bir insan olduğum için bu tür videoları izlemem zaten. okumadığım bir haber hakkında yorum yapmak oldukça mantıksız gelebilir, ancak "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak" türk insanının çok aşina olduğu bir şey, ben de biraz halk seviyesine ineyim dedim (ilber hocaya saygılarımla).

o değil de hazır "türk insanı" demişken, ekşi sözlük'te konu hakkında herkes çok güldüğünü söylemiş. şimdi, insanlara ne yapıp ne yapmamaları gerektiğini söylemek hiçbir zaman haddime değil, ama bu videoya gülünmez arkadaş. beynimizdeki kablolar senelerden beri o kadar yanlış şekilde takılmış halde duruyorlar ki, burnumuza dokunduğumuzda ayağımızı istemsizce atarmış gibi, alakasız uyarıcılara alakasız tepkiler veriyoruz. gerçi shadenfreude'nin hastası olan bir millet olarak, gülmememiz gereken videolara gülmemiz, aslında kendi talihsizliğimize güldüğümüz anlamına geliyor olabilir.

neyse, konuya dönelim, herkes çocuğa yüklenmiş, "anlayamazsınız" sözüne takılmış. şimdi, arada istisnalar tabii ki olabilir, ancak 13 yaşında herkes gerizekalıdır. ben 13 yaşımdayken, cümlelerimi izlediğim dizi ve filmlerden esinlenerek (ya da o dizi ve filmlerdeki cümleleri aynen kopyalayarak) kurar, olgun ve karizmatik olduğumu düşünürdüm. ancak gerçekte 13 yaşındaydım ve malın önde gideniydim, bu çocuk da öyle, "anlayamazsınız" sözü de bir yerden kopyalanmış gibi duruyor. küçük bir çocuğun etrafındaki herkesten daha akıllı olduğu şirin bir disney filmi izlemiyoruz: 13 yaşındaki bir çocuğun yatının olmasında "kimsenin anlayamayacağı bir amacın" olması çok saçmadır, ve siz de böyle bir amacın olduğunu düşünüyorsanız aptalsınız demektir (hüloooğ). dolayısıyla çocuğa, odadaki hiç kimse tarafından siklenmeyen salak gibi davranın, siktirsin gitsin.

yazdım yazdım o kadar, dayanamayıp izledim şimdi. şımartmışlar abi çocuğu, başka bir şey değil. şımartmanın haricinde, yetiştirememişler gibi de duruyor. doğum kontrolü hakkındaki fikirlerimi eski kayıtlarımda bulabilirsiniz zaten. ailesini temiz dövmek lazımmış, o kadar.

ha, meğersem babası tarafından gizlice yata götürülüp tacize uğruyordur (dün ilk defa oldboy'u izledim, kusura bakmayın), o zaman bu sözlerimi yiyebilirim.

not: bu kayıtlarımı ilerki günlerde arkadaşlarımın çılgın webstiesinde bulabilirsiniz, önceden haber vereyim dedim.

saygılar.



1 yorum:

  1. Umut bunu okumamıştım giriş şahane sonrası masturbasyon olmuş.Yat meselesine gelirsek annesi babası fotosentez yapan birinden mantıklı bir açıklama bekleyemezdik zaten!! evet çok kötü, hiç komik değil aksine çok acıklı bence, +18 ebeveyn ile izlenmeli hatta.(masturbasyon derken hani sürekli aynı şeyleri söylüyoruz aynı şekilde sonlanıyor ya o anlamda)

    YanıtlaSil