8 Şubat 2010 Pazartesi

drucuk.. oh evet dostum...



ekşi sözlük gün itibariyle ekşibition'a fotoğraflarını koyan bir hatun yüzünden çalkalanmakta. aslında sadece ekşibition çalkalanıyor. hem de öyle bi çalkalanıyor ki siteye girmem yaklaşık 2 saatimi aldı.

5-6 tane fotoğraf var, cep telefonuyla çekilmiş. internet standartlarına göre oldukça normal (masum) kaçan pozlar. zaten hatun makyajı basmış. o kadar da "AMAN TANRIM HATUNA GEL" bir durum yok.

abazanlıktan şikayet etmeyeceğim..

aslında edeceğim. çünkü ortada şaşılacak ya da kötü bir şey yok. dünyanın her yerinde güzel bi hatun poz verirse erkekler bakar. ya "tits or gtfo" diye resti çekerler, ya da bulduğuyla yetinir, "oha süfer" denir, farklı kaydedilerek dosyalarda arşivlenir. birkaç saat sonra da unutulur. (istisnalar hariç)

ama durum anadolu topraklarında gerçekleşince insanın aklında kültürsüzlük, bastırılmış cinsellik ve genel olarak gerizekalılık geliyor. (eleştirilere şimdiden cevap: peki bu durum anadoludan mı kaynaklanıyor? hayır az gelişmişlikten kaynaklanıyor. peki anadolu az gelişmiş mi? evet.)

neyse. kıza geri dönersek, 1-2 entrysine kısaca göz attım. boş bir insan değil (bana karşı.. klsdfjlskdjflskdf). author'u sözlükten attıran hatun (neydi niki ya) ya da sözlüğün diğer ego manyağı hatunları gibi tripleri yok. tabi fotoğraflar hala sıcak, gelecekte ne olur bilinmez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder