14 Eylül 2010 Salı

fayvandırd deyzofsamır.


dikkat spoiler içerebilir - meğersem summer aslında ölüymüş - şaka şaka harbiden spoiler.

filmleri geç (de olsa) izlemek keyif veriyor bana. sanki ikinci defa izlemişim, kaçırdığım yerleri yakalamışım gibi geliyor. peki gerçekte öyle mi? hayır.

son dönemlerin popüler romantik komedisi (500) days of summer'ı az önce izledim. çok seker, çok şirin bir film olmuş. lakin bu kadar beğenmemin nedeni (türkiye'de bu filmi beğenenlerin %99'unun aksine) mutsuz sonla (tom-summer ilişkisi) bitmesi değil, filmin çok güzel işlenmesiydi.

tom adına kötü hiçbir şey söyleyemiyeceğim. hayatımda tanıdığım ikinci "kusuru olmayan kurgusal erkek" oldu kendisi. birincisi ise questionable content'teki marten.

summer ise tam bir kaltak. hanımlar bu filmi izlerken ne gözle baktı bilmiyorum ama umarım ilişkinin bozulmasında tom'da kusur aramamışlardır. allahtan pek çok insanın aksine film ile gerçeği ayırt edebiliyorum ve ayrıca zooey deschanel'den hoşlanıyorum. yoksa yolda görsem ağır pataklarım hatunu.

müzikleri de ayrıca sevdim. çok hoş bir film.

jödenfan'ı ise hiç sevmem.

2 yorum:

  1. şimdi şöyle ki;

    KADIN CİDDİ İLİŞKİ İSTEMEDİĞİNİ SÖYLEYİP DURDU LAN FİLM BOYUNCA!!!!11BİR


    sonra yok efendim samır kaltakmış da bilmemney.

    YanıtlaSil
  2. evet öyle bir olay da var. hatta tom "biz bir çiftiz ulan" dese de bu "çiftin" illa ciddi bir ilişkide olmasına gerek yok. peki summer'ın bardaki herif yavşarken ve tom dayak yedikten sonraki tavrına ne demeli?

    summer'ın tom'dan ayrılmasının nedenlerinin de tom'un summer'ı (ciddi bir ilişki için) sıkboğaz etmesi olduğunu da zannetmiyorum.

    hadi hepsini geçtim, ben aşka inanmıyorum hede hödö dedikten (ona deli gibi aşık bir erkeği parmağında oynattıktan) 1 yıl sonra evlenmek ne demek?

    YanıtlaSil